
Sedani Rigati med Pesto Rosso, stekt aubergine och rostade pinjenötter
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 213

Kcal / portion: 581

GBR (GI) / port: 20
Recept: 2324 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 10%
Kolhydrater: 25%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min )
- Tärna aubergine i små bitar. Strö över en nypa salt. Låt dem ligga i ett durkslag i 20 minuter.
- Fräs aubergine i olja i en teflonpanna på stark värme. Lägg de stekta auberginerna på hushållspapper för att låta vätskan rinna av.
- Rosta pinjenötter hela lätt i en teflonpanna. Hacka persilja.
- Koka Sedani Rigati al dente i rikligt med saltat vatten. Häll av vattnet och blanda med Pesto Rosso. Lägg i auberginerna och garnera med pinjenötter och hackad persilja.