Tagliatelle med vitlöksstekta kronärtskockor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tagliatelle med vitlöksstekta kronärtskockor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 580

GBR (GI) / port: 22

Recept: 2319 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 6%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 382 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om bandspagetti > Äts ej

...

Skapat av
Barilla

Tillagning (20 min )

  1. Koka tagliatelle enligt instruktionerna på paketet.
  2. Skala och skiva vitlök. Hacka persilja. Dela kronärtskockor. Riv parmesanost.
  3. Hetta upp en oljad panna. Stek vitlöken tills den är gyllenbrun. Låt kronärtskockorna steka med i några minuter.
  4. Häll av vattnet från pastan. Vänd ner med kronärtskockorna. Tillsätt persilja, nymalen svartpeppar och lite parmesanost. Blanda och lägg upp. Servera med extra svartpeppar och nyriven parmesanost.

Kockens kommentar

Läs mer om tagliatelle > Klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem