Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 152
            Kcal / portion: 580
            GBR (GI) / port: 22
Recept: 2319 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 6%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka tagliatelle enligt instruktionerna på paketet.
 - Skala och skiva vitlök. Hacka persilja. Dela kronärtskockor. Riv parmesanost.
 - Hetta upp en oljad panna. Stek vitlöken tills den är gyllenbrun. Låt kronärtskockorna steka med i några minuter.
 - Häll av vattnet från pastan. Vänd ner med kronärtskockorna. Tillsätt persilja, nymalen svartpeppar och lite parmesanost. Blanda och lägg upp. Servera med extra svartpeppar och nyriven parmesanost.