Svamplasagne
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Basilika

2.0 

kvistar

Mozzarella

125.0 

gram

Salt och svartpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Svamplasagne

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 98

Kcal / portion: 558

GBR (GI) / port: 4

Recept: 2230 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 4%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 569 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Basilika 2.0 kvistar 0%

Mozzarella 125.0 gram 14%

Salt och svartpeppar 0%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.

  2. Riv parmesa, mozzarella och morot. Skala och finhacka lök och vitlök. Kvarta svamp. Skiva tomat.

  3. Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull. Fräs lök och vitlök i utan att bränna. Tillsätt morot och svamp. Fräs tills svampen har svettat ut, cirka 10 minuter.

  4. Rör ner mjöl. Tillsätt mjölk och koka upp. Tillsätt parmesan. Koka tills stuvningen tjocknar, cirka 5 minuter. Salta och peppra.

  5. Varva lasagneplattor, stuvning, tomater och basilika i en ugnsfast form. Avsluta med tomat. Strö över mozzarella.

  6. Grädda i ugnen cirka 20 minuter.

  7. Servera med en grönsallad.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem