Färsk fettuccine med krispiga champinjoner
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Färsk fettuccine med krispiga champinjoner

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 129

Kcal / portion: 495

GBR (GI) / port: 9

Recept: 1980 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 8%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 383 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om bandspagetti > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Koka pasta efter anvisningar på paketet.
  2. Dela champinjoner i 4 delar och lägg i en bunke. Skala och finhacka vitlök. Grovhacka basilika.
  3. Lägg i en bunke svamp, olivolja, ströbröd, vitlök, salt och peppar. Krama in allt så det fastnar på svampen.
  4. Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i svampen och stek på hög värme. Svampen ska bli krispig.
  5. Blanda pastan, svamp, basilika och saften av citron.

Kockens kommentar

Läs mer om bandspagetti > Klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem