Färsk fettuccine med krispiga champinjoner
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 129
            Kcal / portion: 495
            GBR (GI) / port: 9
Recept: 1980 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 8%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Koka pasta efter anvisningar på paketet.
 - Dela champinjoner i 4 delar och lägg i en bunke. Skala och finhacka vitlök. Grovhacka basilika.
 - Lägg i en bunke svamp, olivolja, ströbröd, vitlök, salt och peppar. Krama in allt så det fastnar på svampen.
 - Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i svampen och stek på hög värme. Svampen ska bli krispig.
 - Blanda pastan, svamp, basilika och saften av citron.