Kantarellfylld kycklingfilé
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kantarellfylld kycklingfilé

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 199

Kcal / portion: 411

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1643 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 13%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 206 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så pannsteks kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Grovhacka kantareller. Skala och finhacka rödlök. Skala och finhacka vitlök.
  2. Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i kantareller, rödlök, vitlök, salt och peppar. Fräs någon minut.
  3. Skär ett snitt i kycklingen och fördela i fyllningen. Lägg i stekpannan och stek cirka 4 minuter på varje sida.
  4. Blanda grädde och soja. Slå över kycklingen och låt sjuda några minuter.
  5. Servera med god sallad.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem