Kantarellfylld kycklingfilé
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 199
            Kcal / portion: 411
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 1643 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 13%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Grovhacka kantareller. Skala och finhacka rödlök. Skala och finhacka vitlök.
 - Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i kantareller, rödlök, vitlök, salt och peppar. Fräs någon minut.
 - Skär ett snitt i kycklingen och fördela i fyllningen. Lägg i stekpannan och stek cirka 4 minuter på varje sida.
 - Blanda grädde och soja. Slå över kycklingen och låt sjuda några minuter.
 - Servera med god sallad.
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel