
Kantarellfylld kycklingfilé
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 199

Kcal / portion: 411

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1643 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 13%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Grovhacka kantareller. Skala och finhacka rödlök. Skala och finhacka vitlök.
- Hetta upp smör i en stekpanna. Lägg i kantareller, rödlök, vitlök, salt och peppar. Fräs någon minut.
- Skär ett snitt i kycklingen och fördela i fyllningen. Lägg i stekpannan och stek cirka 4 minuter på varje sida.
- Blanda grädde och soja. Slå över kycklingen och låt sjuda några minuter.
- Servera med god sallad.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel