Champinjon- och färsbiff med minisparris
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Potatis kokt

0.8 

kilo

Grön minisparris

100.0 

gram

Smör till stekning

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Champinjon- och färsbiff med minisparris

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 191

Kcal / portion: 721

GBR (GI) / port: 9

Recept: 2883 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 12%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 378 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Potatis kokt 0.8 kilo 23%

Grön minisparris 100.0 gram 1%

Smör till stekning 2.0 msk 7%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skala och koka potatis. Låt svalna.
  2. Blanda ströbröd med grädde och låt svälla några minuter i en bunke.
  3. Mixa champinjoner i en matmixer.
  4. Tillsätt färs, champinjoner, soja, salt och peppar i bunken och blanda väl.
  5. Forma till plattrunda biffar.
  6. Skär potatisen i mindre bitar och stek den knaprig i smör.
  7. Hetta upp olivolja i en stekpanna. Stek burgarna cirka 4 minuter på var sida.
  8. Stek sparris hastigt i smör.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem