Risotto med portabello
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas ris >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Risotto med portabello

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 121

Kcal / portion: 519

GBR (GI) / port: 8

Recept: 2074 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 4%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 429 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas ris > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Skala och finhacka lök. Grovhacka svamp.
  2. Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull och lägg i lök och svamp. Fräs cirka 2 minuter. Lägg i riset och fräs ytterligare några minuter.
  3. Slå på vin, vatten och fond. Låt sjuda 17-20 minuter. Rör ofta.
  4. Riv parmesan och lägg i strax innan servering. Salta och peppra ordentligt. Rör runt försiktigt och servera. Garnera gärna med något grönt.

Läs mer

Risottoris grundrecept

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem