
Medelhavspasta med sardeller och kapris
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 189

Kcal / portion: 926

GBR (GI) / port: 7
Recept: 3706 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 15%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Grovhacka sardeller. Slå av vattnet från kapris.
- Koka upp grädde och kycklingfond, sänk värmen till låg. Lägg i sardeller, kapris och peppra. Låt puttra någon minut.
- Koka pasta efter anvisning på paketet.
- Blanda pastan med såsen och parmesan. Servera. Garnera förslagsvis med ruccola.