Medelhavspasta med sardeller och kapris
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Medelhavspasta med sardeller och kapris

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 189

Kcal / portion: 926

GBR (GI) / port: 7

Recept: 3706 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 15%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 490 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om bandspagetti > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Grovhacka sardeller. Slå av vattnet från kapris.
  2. Koka upp grädde och kycklingfond, sänk värmen till låg. Lägg i sardeller, kapris och peppra. Låt puttra någon minut.
  3. Koka pasta efter anvisning på paketet.
  4. Blanda pastan med såsen och parmesan. Servera. Garnera förslagsvis med ruccola.

Kockens kommentar

Läs mer om tagliatelle > Klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem