
Salamifylld kycklingfilé stekt i salviasmör
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 198

Kcal / portion: 841

GBR (GI) / port: 21
Recept: 3366 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 9%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 125ºC.
- Skala och finhacka vitlök. Finhacka salvia.
- Snitta kycklingen på längden och lägg in salami. Salta och peppra.
- Hetta upp smör och olivolja i en stekpanna. Lägg i vitlök och salvia. Fräs cirka 1 minut.
- Lägg i kycklingen och stek cirka 3 minuter på vardera sida. Sätt in i ugnen cirka 15 minuter.
- Koka under tiden pasta enligt anvisning på paketet.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel