Salamifylld kycklingfilé stekt i salviasmör
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 198
            Kcal / portion: 841
            GBR (GI) / port: 21
Recept: 3366 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 9%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 125ºC.
 - Skala och finhacka vitlök. Finhacka salvia.
 - Snitta kycklingen på längden och lägg in salami. Salta och peppra.
 - Hetta upp smör och olivolja i en stekpanna. Lägg i vitlök och salvia. Fräs cirka 1 minut.
 - Lägg i kycklingen och stek cirka 3 minuter på vardera sida. Sätt in i ugnen cirka 15 minuter.
 - Koka under tiden pasta enligt anvisning på paketet.
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel