Salamifylld kycklingfilé stekt i salviasmör
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Pasta torr

400.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Salamifylld kycklingfilé stekt i salviasmör

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 198

Kcal / portion: 841

GBR (GI) / port: 21

Recept: 3366 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 9%

Kolhydrater: 17%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 424 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Pasta torr 400.0 gram 43%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 125ºC.
  2. Skala och finhacka vitlök. Finhacka salvia.
  3. Snitta kycklingen på längden och lägg in salami. Salta och peppra.
  4. Hetta upp smör och olivolja i en stekpanna. Lägg i vitlök och salvia. Fräs cirka 1 minut.
  5. Lägg i kycklingen och stek cirka 3 minuter på vardera sida. Sätt in i ugnen cirka 15 minuter.
  6. Koka under tiden pasta enligt anvisning på paketet.

 

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem