
Varm tomatbruschetta (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 79

Kcal / portion: 125

GBR (GI) / port: 1
Recept: 501 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 7%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Vitlök torkad 2.0 klyftor 3%
Basilika 0.5 kruka 1%
Olivolja 0.5 dl 75%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (40 min )
- Finhacka tomater. Skala och finhacka vitlök. Strimla basilika.
- Lägg i en bunke tomater, vitlök, basilika, olivolja, salt och peppar. Låt stå och dra 20 minuter.
- Sätt ugnen på 200ºC grill.
- Rosta bröden cirka 3 minuter, ta ut och lägg på tomatröran. Rosta ytterligare 5 minuter.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)