Fisk- och räksoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kryddgrönt

 

 

 

Ger 2 tallrikar/portion

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fisk- och räksoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 261

Kcal / portion: 1015

GBR (GI) / port: 0

Recept: 4061 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 25%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 389 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Kryddgrönt 0%

 

Ger 2 tallrikar/portion 

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (14 min )

  1. Skär fisken i tunna skivor. Rensa räkorna.
  2. Koka upp grädde, mjölk och fond i en kastrull på medelvärme. Smaka av med salt.
  3. Stapla den råa fisken i mitten av tallriken. Häll den heta gräddsåsen över fisken. Tillsätt räkor och garnera med något kryddgrönt. Servera.

Kockens kommentar

Den heta såsen "lättkokar" den tunna fisken på tallriken. En enkel, snabblagad och mycket god soppa. Passar utmärkt som förrättssoppa. Halvera därvid mängderna. 

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem