Rårakor på broccoli och blomkål
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Lingonsylt rårörda lättsockrad

2.0 

dl

Smör till stekning

25.0 

gram

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rårakor på broccoli och blomkål

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 203

Kcal / portion: 784

GBR (GI) / port: 1

Recept: 3136 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 16%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 387 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Lingonsylt rårörda lättsockrad 2.0 dl 3%

Smör till stekning 25.0 gram 6%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala morot och lök. Riv alla grönsaker och ost. Blanda grönsaker, ost, ägg, keso och salt i en bunke.

  2. Skiva fläsk om det behövs. Stek till knapriga i stekpanna på hög värme.

  3. Stek rårakor i smör på medelhög värme. Använd cirka 0,5 dl per råraka och stek flera på samma gång.

  4. Servera med fläsk och rårörda lingon.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem