
Rårakor på broccoli och blomkål
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 203

Kcal / portion: 784

GBR (GI) / port: 1
Recept: 3136 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 16%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Lingonsylt rårörda lättsockrad 2.0 dl 3%
Smör till stekning 25.0 gram 6%
...
![]()
Skapat av
Anna, Kockskolan
Tillagning (40 min )
- Skala morot och lök. Riv alla grönsaker och ost. Blanda grönsaker, ost, ägg, keso och salt i en bunke.
- Skiva fläsk om det behövs. Stek till knapriga i stekpanna på hög värme.
- Stek rårakor i smör på medelhög värme. Använd cirka 0,5 dl per råraka och stek flera på samma gång.
- Servera med fläsk och rårörda lingon.