Pannkakor med laxfyllning
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Dill

1.0 

knippe

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pannkakor med laxfyllning

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 751

GBR (GI) / port: 6

Recept: 3005 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 9%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 435 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Dill 1.0 knippe 1%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Vispa ihop ägg och lite av mjölken. Tillsätt mjöl och vispa till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken lite i taget och vispa.

  2. Stek pannkakor i smör i panna på medelvärme. Låt svalna.

  3. Skinna av och strimla lax. Hacka dill. Skala och hacka rödlök. Pressa citron. Blanda alla ingredienser till fyllningen.

  4. Lägg en klick fyllning på varje pannkaka. Rulla ihop.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem