Gorgonzolafylld kyckling
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Balsamvinäger röd }

2.0 

msk

Basilika

1.0 

kruka

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gorgonzolafylld kyckling

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 141

Kcal / portion: 631

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2523 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 9%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 448 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Balsamvinäger röd } 2.0 msk 2%

Basilika 1.0 kruka 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C.

  2. Skär ett snitt i kycklingfiléer. Fyll med gorgonzola. Salta och peppra. Lägg i en ugnsfast form. Häll lite vatten i botten på formen. Ställ in i ugnen 20-30 minuter.

  3. Spola av bönor i kallt vatten och låt rinna av. Skala och finhacka vitlök. Tärna tomat.

  4. Fräs utan att bränna vitlök i olivolja någon minut. Blanda ner tomat och bönor. Tillsätt vinäger och salt. Låt puttra på låg värme cirka 5 minuter.

  5. Strimla basilika grovt och blanda ner i bönorna.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem