
Gorgonzolafylld kyckling
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 141

Kcal / portion: 631

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2523 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 9%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 200°C.
- Skär ett snitt i kycklingfiléer. Fyll med gorgonzola. Salta och peppra. Lägg i en ugnsfast form. Häll lite vatten i botten på formen. Ställ in i ugnen 20-30 minuter.
- Spola av bönor i kallt vatten och låt rinna av. Skala och finhacka vitlök. Tärna tomat.
- Fräs utan att bränna vitlök i olivolja någon minut. Blanda ner tomat och bönor. Tillsätt vinäger och salt. Låt puttra på låg värme cirka 5 minuter.
- Strimla basilika grovt och blanda ner i bönorna.