Gorgonzolafylld lax
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 156
            Kcal / portion: 732
            GBR (GI) / port: 24
Recept: 2928 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 7%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Persilja 0.5 knippe 0%
Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%
...
![]()
Skapat av
Anna, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Sätt ugnen på 200°C.
 - Skär lax i portionsbitar. Skär ett snitt i filén och fyll med gorgonzola. Salta och peppra.
 - Lägg laxen i ett ugnsfast fat. Ställ in i ugnen cirka 10 minuter.
 - Tillaga couscous enligt anvisning på paketet.
 - Riv av bladen på persilja. Blanda coscous med spenat och persiljeblad. Pressa över citron.
 
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
 - Ceviche
 - Inkokt fisk
 - Kokt fisk, fiskbullar
 - Lutfisk
 - Pannstekt, halstrad laxfisk
 - Pannstekt, halstrad vitfisk
 - Pannstekt strömming, makrill
 - Fiskburgare
 - Ugnslagad laxfisk
 - Ugnslagad vitfisk
 - Vitfiskgratäng, låda
 - Grillad och rökt fisk
 - Friterad fisk
 - (Sillrätter, SOS >)
 - (Fisksoppa, gryta >)