
Pannkakor med laxfyllning
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 751

GBR (GI) / port: 6
Recept: 3005 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 9%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Vispa ihop ägg och lite av mjölken. Tillsätt mjöl och vispa till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken lite i taget och vispa.
- Stek pannkakor i smör i panna på medelvärme. Låt svalna.
- Skinna av och strimla lax. Hacka dill. Skala och hacka rödlök. Pressa citron. Blanda alla ingredienser till fyllningen.
- Lägg en klick fyllning på varje pannkaka. Rulla ihop.