Silltårta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 12

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Sambal oelekpasta }

1.0 

tsk

Lax rökt el. gravad

5.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Silltårta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 298

Kcal / portion: 397

GBR (GI) / port: 1

Recept: 4768 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 24%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 133 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 1%

Sambal oelekpasta } 1.0 tsk 0%

Lax rökt el. gravad 5.0 skivor 9%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min + 3 tim )

  1. Blötlägg gelatinblad. Smält smör.
  2. Mixa kavring och smör. Tryck ut i en bakplåtspappersklädd springform.
  3. Skala och finhacka rödlök. Finhacka matjessill och dill. Vispa grädde tjock. Blanda grädde, matjessill, dill, rödlök, juice och skal från citron och sambal oelek.
  4. Värm gelatinblad tills de smält. Blanda ner i grädden. Vänd ner grädden i formen.
  5. Strimla lax. Lägg över tårtan. Ställ i frysen några timmar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem