
Smörgås med äppel- och surkålschutney
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 227

Kcal / portion: 651

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2604 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 14%
Kolhydrater: 14%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Skala lök. Kärna ur äpple. Grovhacka lök och äpple.
- Blanda äpple, lök, surkål, honung och vitt vin i en kastrull. Sjud långsamt på låg temperatur i 20 minuter. Smaka av med salt och kummin.
- Rosta bröd. Servera chutneyn på brödet med några sallatsblad och stark korv.