Smörgås med äppel- och surkålschutney
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om surkål >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Smörgås med äppel- och surkålschutney

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 227

Kcal / portion: 651

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2604 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 14%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 287 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om surkål > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skala lök. Kärna ur äpple. Grovhacka lök och äpple.
  2. Blanda äpple, lök, surkål, honung och vitt vin i en kastrull. Sjud långsamt på låg temperatur i 20 minuter. Smaka av med salt och kummin.
  3. Rosta bröd. Servera chutneyn på brödet med några sallatsblad och stark korv.

Kockens kommentar

Surkål är nyttigt och skonsamt för magen. Kan enkelt tillagas. Läs mer > Om surkål.  

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem