Fiskgryta med kokos
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Matolja (rapsolja)

0.5 

dl

Vetemjöl

3.0 

tsk

Kokosflarn

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fiskgryta med kokos

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 90

Kcal / portion: 648

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2592 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 4%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 721 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Matolja (rapsolja) 0.5 dl 15%

Vetemjöl 3.0 tsk 1%

Kokosflarn 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala och skär ner lök. Skär ner paprika, fänkål och okra. Skala räkor. Tärna lax och vitfisk.
  2. Fräs grönsakerna i olja i en stor kastrull.
  3. Slå på krossade tomater, vitt vin, buljongtärning och vatten. Tillsätt saffran, aromat, paprikapulver, fänkål, vitlökspulver och ananas. Koka upp.
  4. Blanda ut mjöl med precis så mycket vatten så att det löser sig. Tillsätt under omrörning till soppan.
  5. Lägg i fiskbitarna och åt sjuda på låg värme 5-10 minuter.
  6. Fördela räkor i portionsskålar. Häll på soppa och strö över kokosflarn.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem