Sesammarinerade grönsaker med risnudlar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om nudlar >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sesammarinerade grönsaker med risnudlar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 97

Kcal / portion: 503

GBR (GI) / port: 14

Recept: 2014 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 4%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 518 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om nudlar > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min + 12 tim )

  1. Skala morot, rödlök och rättika. Skiva tunt. Skär zucchini i halvmånar.
  2. Lägg i skål morot, rödlök, rättika, zucchini, sesamfrön, sesamolja, tamarisoja och sambal oelek. Pressa i citronjuice. Rör om så att ingredienserna blandar sig. Marinera i kyl över natten.
  3. Koka risnudlar enligt anvisning på paketet. Blanda med grönsakerna.
  4. Servera med grillad kyckling.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem