Frikadeller med feta i tomatsås
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 164
            Kcal / portion: 741
            GBR (GI) / port: 11
Recept: 2962 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 9%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Koka ris enligt anvisning på paketet.
 - Blanda färs, sambal oelek, soja, olivolja, salt och peppar. Arbeta ihop till en jämn smet.
 - Rulla smeten till runda bollar. Stek i omgångar på medelhög värme till fin färg. Skaka pannan då och då.
 - Häll krossade tomater över alla bollar i stekpannan. Koka på medelvärme cirka 5 minuter. Smula över feta den sista minuten. Servera med riset.