Frikadeller med feta i tomatsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om frikadeller >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Frikadeller med feta i tomatsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 164

Kcal / portion: 741

GBR (GI) / port: 11

Recept: 2962 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 9%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 450 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om frikadeller > Äts ej

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Koka ris enligt anvisning på paketet.
  2. Blanda färs, sambal oelek, soja, olivolja, salt och peppar. Arbeta ihop till en jämn smet.
  3. Rulla smeten till runda bollar. Stek i omgångar på medelhög värme till fin färg. Skaka pannan då och då.
  4. Häll krossade tomater över alla bollar i stekpannan. Koka på medelvärme cirka 5 minuter. Smula över feta den sista minuten. Servera med riset.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem