Ingefära- och tomatmarinerade kycklingspett
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal spett: 10

Salt

 

 

 

Träspett

10.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ingefära- och tomatmarinerade kycklingspett

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 150

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1496 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 6%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 97 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt 0%

 

Träspett 10.0 styck %

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.

  2. Halvera kycklingfiléer på längden. Skala och grovhacka ingefära.

  3. Mixa ingefära, tomat, sweetchilisås och salt i matmixer. Häll över kycklingen och låt stå cirka 15 minuter.

  4. Trä upp kycklingen på spett. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt. Grilla i ugn cirka 15 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem