Grillad fänkål med parmesan och parmachips (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så grillas grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillad fänkål med parmesan och parmachips (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 117

Kcal / portion: 271

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1083 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 9%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 231 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så grillas grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Sätt på grillen.
  2. Skiva fänkål på längden. Ringla över olja och salta. Låt stå och marinera cirka 5 minuter.
  3. Grilla skinka 1 minut på varje sida. Lägg åt sidan.
  4. Grilla fänkål 3 minuter på varje sida.
  5. Lägg upp rucola på ett fat. Varva parmaskinka och fänkål över. Riv parmesan över. Pressa över citron. Salta och peppra.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem