
Grillad fänkål med parmesan och parmachips (tillbehör)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 117

Kcal / portion: 271

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1083 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 9%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Sätt på grillen.
- Skiva fänkål på längden. Ringla över olja och salta. Låt stå och marinera cirka 5 minuter.
- Grilla skinka 1 minut på varje sida. Lägg åt sidan.
- Grilla fänkål 3 minuter på varje sida.
- Lägg upp rucola på ett fat. Varva parmaskinka och fänkål över. Riv parmesan över. Pressa över citron. Salta och peppra.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)