Grillad lammkorv med bön- och rödbetssallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Olivolja

0.5 

dl

Valnötskärnor

0.5 

dl

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillad lammkorv med bön- och rödbetssallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 199

Kcal / portion: 708

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2832 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 14%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 356 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Olivolja 0.5 dl 13%

Valnötskärnor 0.5 dl 5%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Sätt på grillen.
  2. Borsta rödbetorna rena. Skär av blasten. Rödbetor har mycket starkt färgämne. Är höljet oskadat färgar de mindre.
  3. Lägg betorna i en kastrull och fyll på med saltat vatten, så att betorna täcks. Koka betorna nästan mjuka under lock. Känn efter med en sticka.
  4. Skala och skär ner rödbetor. Häll av spadet på bönor och skölj dem. Skär feta i kuber.
  5. Fördela rucola, rödbetor, bönor och fetaost på ett fat.
  6. Grilla lammkorv 3-5 minuter. Lägg korven på salladen. Ringla över olivolja. Salta och peppra. Garnera med valnötter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem