Helstekt Bosarpkyckling fylld med vårprimörer
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 6

Svartpeppar nymald

 

 

 

Grönsallad

800.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Helstekt Bosarpkyckling fylld med vårprimörer

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 168

Kcal / portion: 629

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3776 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 12%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 376 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Svartpeppar nymald 0%

 

Grönsallad 800.0 gram 3%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (2 tim )

  1. Sätt på ugnen 150°C.
  2. Skär ner morot, vårlök, vitlök, chorizo och timjan grovt. Fyll kyckling, det som inte får plats läggs över och runtom.
  3. Skiva smör. Lossa försiktigt skinnet på kycklingens bröst med fingar och handen. Lägg smör innanför skinnet. Ringla över olivolja. Salta och peppra.
  4. Lägg i ugnssäkert fat med hög kant. Stick in en köttermometer. Ställ in i ugnen till 70°C innertemperatur, cirka 1½ timme.
  5. Servera med en sallad.

Kockens kommentar

Om det inte går att få tag på färsk chorizo går det bra med rökt som är vanligare i butikerna.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem