
Vårsallad med pasta, kronärtskockor och jordgubbar
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 589

GBR (GI) / port: 8
Recept: 2355 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 8%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Koka pasta enligt anvisning på paketet. Låt svalna.
- Kärna ur och strimla paprika. Strimla fänkål. Hetta upp olivilja i en stekpanna. Lägg i paprika och fänkål. Fräs hastigt. Blanda med pastan.
- Halvera kronärtskockor och jordgubbar. Rosta pinjenötter i en torr panna. Grovhacka basilika. Riv parmesan. Blanda allt med pastan.
- Pressa i juice från citron. Salta och peppra.