Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 126

Kcal / portion: 545

GBR (GI) / port: 14
Recept: 2182 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 4%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min )
- Koka pasta enligt anvisning på paketet.
- Skär kyckling i 4 cm stora bitar. Smula chili. Skala och skiva vitlök fint. Skala och skiva lök. Kärna ur och skiva paprika i 1,5 cm skivor.
- Värm olivolja i en stekpanna och lägg i chili, vitlök, kyckling och salt. Stek tills kycklingen får fin yta.
- Lägg i löken och stek tills den blivit genomskinlig. Lägg i paprikan. Tillsätt tomatpuré, vatten och salt.
- Låt stå och puttra på låg värme tills paprikan blivit mjuk. Blanda ihop med pastan.