Quinoasallad med alger och nässlor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Tamarisoja }

0.5 

dl

Rödbetsgroddar

20.0 

gram

Salt och svartpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Quinoasallad med alger och nässlor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 108

Kcal / portion: 417

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1668 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 4%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 385 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Tamarisoja } 0.5 dl 2%

Rödbetsgroddar 20.0 gram 0%

Salt och svartpeppar 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Koka alger enligt anvisning på paketet. Skölj noga. Blötlägg 5 minuter i kallt vatten. Koka 20 minuter i samma vatten. Tillsätt lite soja och sjud tills vattnet avdunstat.
  2. Koka quinoa enligt anvisning på paketet.
  3. Blanda alla ingredienser.
  4. Servera till fisk eller kött.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem