
Quinoasallad med alger och nässlor
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 108

Kcal / portion: 417

GBR (GI) / port: 8
Recept: 1668 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 4%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Koka alger enligt anvisning på paketet. Skölj noga. Blötlägg 5 minuter i kallt vatten. Koka 20 minuter i samma vatten. Tillsätt lite soja och sjud tills vattnet avdunstat.
- Koka quinoa enligt anvisning på paketet.
- Blanda alla ingredienser.
- Servera till fisk eller kött.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)