Harissakryddad kyckling med couscous
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Citron juice+fruktkött

1.0 

styck

Matolja till stekning

2.0 

msk

Salt och svartpeppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Harissakryddad kyckling med couscous

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 681

GBR (GI) / port: 19

Recept: 2726 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 3%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 616 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citron juice+fruktkött 1.0 styck 2%

Matolja till stekning 2.0 msk 9%

Salt och svartpeppar 0%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Strimla kycklinglårfiléer. Blanda med harissasås. Låt stå och marinera en stund.

  2. Skala och hacka lök. Riv ingefära. Skär haricorts verts i 1 cm stora bitar. Halvera tomater. Hacka mynta.

  3. Tillaga couscous enligt anvisning på paketet.

  4. Koka upp lättsaltat vatten. Häll i haricorts verts. Koka ett par minuter.

  5. Fräs lök och ingefära i matolja i en stekpanna. Tillsätt kyckling och spiskummin. Stek på medelvärme cirka 10 minuter. Salta och peppra.

  6. Blanda yoghurt med mynta och juice av citron. Salta och peppra. Förvara yoghurtsåsen i en separat behållare.

  7. Blanda couscous med bönor och tomathalvor.

  8. Fördela portionsvis i matlådor.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem