Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 195

Kcal / portion: 1091

GBR (GI) / port: 13
Recept: 4363 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 12%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka pasta enligt anvisningar på paketet.
- Dela zucchini i fyra delar på längden och skär halvcentimetertjocka bitar. Strimla oxfilé. Skär tomat i stavar.
- Bryn smör. Stek oxfilén på hög värme tills den fått fin yta, cirka 2 minuter. Salta och sänk värmen.
- Blanda ner zucchini och valnötter i stekpannan. Stek tills zucchinin fått färg. Häll på grädde och låt sjuda i cirka 5 minuter.
- Lägg tomaterna i såsen, blanda ihop. Lägg pastan i såsen. Garnera med parmesan och valnötter.