
Majskycklingbröst med dillkräm
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 251

Kcal / portion: 634

GBR (GI) / port: 7
Recept: 2538 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 20%
Fett: 10%
Kolhydrater: 20%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (35 min )
- Koka ris enligt anvisning på förpackning.
- Krydda kyckling med timjan, salt och peppar.
- Hetta upp smör i traktörpanna (panna med lock). Stek 2 minuter på varje sida. Sänk värmen, lägg på ett lock och stek i ytterligare cirka 8 minuter.
- Kräm: Mixa philadelphia, dill och juice av citron.
- Lägg färsk spenat på ett fat. Lägg över kyckling med en klick dillost.
- Servera.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel