Majskycklingbröst med dillkräm
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Majskycklingbröst med dillkräm

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 251

Kcal / portion: 634

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2538 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 20%

Fett: 10%

Kolhydrater: 20%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 253 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så pannsteks kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Koka ris enligt anvisning på förpackning.
  2. Krydda kyckling med timjan, salt och peppar.
  3. Hetta upp smör i traktörpanna (panna med lock). Stek 2 minuter på varje sida. Sänk värmen, lägg på ett lock och stek i ytterligare cirka 8 minuter.
  4. Kräm: Mixa philadelphia, dill och juice av citron.
  5. Lägg färsk spenat på ett fat. Lägg över kyckling med en klick dillost.
  6. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem