Majskycklingbröst med dillkräm
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 251
            Kcal / portion: 634
            GBR (GI) / port: 7
Recept: 2538 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 20%
Fett: 10%
Kolhydrater: 20%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (35 min )
- Koka ris enligt anvisning på förpackning.
 - Krydda kyckling med timjan, salt och peppar.
 - Hetta upp smör i traktörpanna (panna med lock). Stek 2 minuter på varje sida. Sänk värmen, lägg på ett lock och stek i ytterligare cirka 8 minuter.
 - Kräm: Mixa philadelphia, dill och juice av citron.
 - Lägg färsk spenat på ett fat. Lägg över kyckling med en klick dillost.
 - Servera.
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel