
Rotsellerisoppa med citron
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 24

Kcal / portion: 164

GBR (GI) / port: 2
Recept: 656 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 1%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om chilipasta > Äts ej
Så kokas rotfrukter > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (40 min )
- Skala och grovtärna rotselleri och lök. Tärna tomat.
- Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull. Lägg i rotselleri och lök. Fräs någon minut.
- Tillsätt tomater, vatten, buljong, pressad citron, sambal oelek och salt. Låt koka cirka 20 minuter.
- Mixa med mixerstav.