Melon- och avokadosalsa med regnbågsrom (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Dijonsenap ¤

1.0 

tsk

Basilika finhackad

0.5 

dl

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Melon- och avokadosalsa med regnbågsrom (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 73

Kcal / portion: 104

GBR (GI) / port: 0

Recept: 418 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 4%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 143 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Dijonsenap ¤ 1.0 tsk 1%

Basilika finhackad 0.5 dl 0%

Salt 0%

...

Skapat av
Abba

Tillagning (15 min )

  1. Fintärna melon. Pressa juice ur lime. Skala, kärna ur och fintärna avokado. Kärna ur och fintärna tomat. Skiva nedre delen på salladslök. Strimla basilika.
  2. Blanda samman alla ingredienser utom rom. Låt stå i 5 minuter.
  3. Blanda försiktigt ner rommen. Spara lite till dekoration. Smaka av med salt.
  4. Fyll i små glas. Toppa med limeklyfta och resten av rommen. Servera med lite knaprigt bröd.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem