Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 887

GBR (GI) / port: 6
Recept: 3548 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 8%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om rörpasta > Äts ej
Om italiensk pastasås > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Christian Campogiani
Tillagning (40 min )
- Sätt ugnen på 235ºC grillvärme.
- Tina och hacka spenat. Blanda spenat, ricotta och salt. Fyll en spritspåse med fyllningen.
- Smält smör, vispa ner mjöl. Tillsätt salt, peppar och muskot. Häll på mjölk i omgångar till önskad konsistens. Rör hela tiden så att det inte klumpar sig eller fastnar i botten.
- Fyll cannelloni-rören med fyllning, lägg i en smord form. Täck med béchamelsås och toppa med tomatsås. Ställ in i ugn cirka 20 minuter.