
Belugalinsröra till sallader
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 253

Kcal / portion: 247

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2472 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 19%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Skölj linser. Koka i dubbelt så mycket vatten i 15-20 minuter.
- Slå av vattnet och låt svalna.
- Lägg i mixer linser, koriander, sambal oelek, citron, tamari, olja och salt. Mixa.
Kockens kommentar
Denna röra passar utmärkt till många rätter och inte minst till gröna sallader. Belugalinser brukar vanligen kallas svarta linser i Sverige. Klicka på ingrediensen för mer information.
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)