Belugalinsröra till sallader
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats dl: 10

 

Kockskolan:

 

Om linser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Belugalinsröra till sallader

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 253

Kcal / portion: 247

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2472 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 19%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 98 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om linser > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Skölj linser. Koka i dubbelt så mycket vatten i 15-20 minuter.
  2. Slå av vattnet och låt svalna.
  3. Lägg i mixer linser, koriander, sambal oelek, citron, tamari, olja och salt. Mixa.

Kockens kommentar

Denna röra passar utmärkt till många rätter och inte minst till gröna sallader. Belugalinser brukar vanligen kallas svarta linser i Sverige. Klicka på ingrediensen för mer information.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem