
Söt butternutsoppa (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 48

Kcal / portion: 234

GBR (GI) / port: 1
Recept: 938 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 0%
Fett: 4%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (1 tim )
- Sätt ugnen på 175°C.
- Skala, kärna ur och skär butternut i tärningar. Skala och skiva ingefära.
- Lägg butternut, ingefära och körsbärstomater på en bakplåtspappersklädd plåt. Baka i ugnen cirka 45 minuter.
- Lägg alla ingredienser i en mixer. Mixa.
- Häll över i kastrull. Koka upp och servera.
Kockens kommentar
Butternutsquash är en sortvariant av pumpaarten myskpumpa. Läs mer, klicka på ingrediensen.Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)