Söt butternutsoppa (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pumpor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Söt butternutsoppa (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 48

Kcal / portion: 234

GBR (GI) / port: 1

Recept: 938 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 0%

Fett: 4%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 486 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pumpor > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Skala, kärna ur och skär butternut i tärningar. Skala och skiva ingefära.
  3. Lägg butternut, ingefära och körsbärstomater på en bakplåtspappersklädd plåt. Baka i ugnen cirka 45 minuter.
  4. Lägg alla ingredienser i en mixer. Mixa.
  5. Häll över i kastrull. Koka upp och servera.

Kockens kommentar

Butternutsquash är en sortvariant av pumpaarten myskpumpa. Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem