Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 158
            Kcal / portion: 1064
            GBR (GI) / port: 30
Recept: 4255 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 6%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Strösocker 1.0 msk 1%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 0%
Timjan 10.0 gram 0%
...
![]()
Skapat av
Kocklandslaget
Tillagning (2 tim )
- Sätt ugnen på 100°C.
 - Dela varje tomat i 4 klyftor. Lägg på en plåt. Skala och pressa över vitlök. Fördela över resterande ingredienser.
 - Baka tomaterna i ugnen på 100°C cirka 2 timmar. Garnera gärna med rivet citronskal.
 - Koka pasta i lättsaltat vatten enligt anvisning på paketet.
 - Skala och skiva lök tunt. Blanda pastan med rapsolja, valnötter, rödlök och ruccola. Smaka av med salt och peppar.
 - Putsa kycklingen och stek den knaprig i rapsolja, smör och timjan. Smaka av med salt och svartpeppar.
 - Baka klart kycklingen i ugnen på 125°C cirka 10 minuter.
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel