Kyckling med ljummen pastasallad och bakad tomat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Strösocker

1.0 

msk

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Timjan

10.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kyckling med ljummen pastasallad och bakad tomat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 158

Kcal / portion: 1064

GBR (GI) / port: 30

Recept: 4255 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 6%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 675 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Strösocker 1.0 msk 1%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 0%

Timjan 10.0 gram 0%

...

Skapat av
Kocklandslaget

Tillagning (2 tim )

  1. Sätt ugnen på 100°C.
  2. Dela varje tomat i 4 klyftor. Lägg på en plåt. Skala och pressa över vitlök. Fördela över resterande ingredienser.
  3. Baka tomaterna i ugnen på 100°C cirka 2 timmar. Garnera gärna med rivet citronskal.
  4. Koka pasta i lättsaltat vatten enligt anvisning på paketet.
  5. Skala och skiva lök tunt. Blanda pastan med rapsolja, valnötter, rödlök och ruccola. Smaka av med salt och peppar.
  6. Putsa kycklingen och stek den knaprig i rapsolja, smör och timjan. Smaka av med salt och svartpeppar.
  7. Baka klart kycklingen i ugnen på 125°C cirka 10 minuter. 

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem