Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 158

Kcal / portion: 1064

GBR (GI) / port: 30
Recept: 4255 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 6%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Strösocker 1.0 msk 1%
Vitlök torkad 2.0 klyftor 0%
Timjan 10.0 gram 0%
...
![]()
Skapat av
Kocklandslaget
Tillagning (2 tim )
- Sätt ugnen på 100°C.
- Dela varje tomat i 4 klyftor. Lägg på en plåt. Skala och pressa över vitlök. Fördela över resterande ingredienser.
- Baka tomaterna i ugnen på 100°C cirka 2 timmar. Garnera gärna med rivet citronskal.
- Koka pasta i lättsaltat vatten enligt anvisning på paketet.
- Skala och skiva lök tunt. Blanda pastan med rapsolja, valnötter, rödlök och ruccola. Smaka av med salt och peppar.
- Putsa kycklingen och stek den knaprig i rapsolja, smör och timjan. Smaka av med salt och svartpeppar.
- Baka klart kycklingen i ugnen på 125°C cirka 10 minuter.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel