Kryddig kyckling med kakao- och apelsinsallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så pannsteks kyckling >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kryddig kyckling med kakao- och apelsinsallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 622

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2487 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 9%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 437 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så pannsteks kyckling > Äts ej

...

Skapat av
Kocklandslaget

Tillagning (30 min )

  1. Finhacka vitlök och chili. Snedskär kycklingfilé i tre bitar.
  2. Blanda kryddor och vitlök med olja. Gnid in kycklingbitarna med kryddblandningen. Bryn bitarna i stekpanna med lite smör.
  3. Sänk värmen och stek färdigt, cirka 10 minuter. Serveras varm eller kall.
  4. Skär tomat i klyftor. Skär rödlök i tunna ringar. Filéa apelsin, dra av det tunna skalet på apelsinklyftorna. Skiva mango tunt. Skär vårlök snett. Smula fetaost. Grovriv sallad. Blanda samman alla ingredienser i en stor skål.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem