Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 622

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2487 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 9%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Finhacka vitlök och chili. Snedskär kycklingfilé i tre bitar.
- Blanda kryddor och vitlök med olja. Gnid in kycklingbitarna med kryddblandningen. Bryn bitarna i stekpanna med lite smör.
- Sänk värmen och stek färdigt, cirka 10 minuter. Serveras varm eller kall.
- Skär tomat i klyftor. Skär rödlök i tunna ringar. Filéa apelsin, dra av det tunna skalet på apelsinklyftorna. Skiva mango tunt. Skär vårlök snett. Smula fetaost. Grovriv sallad. Blanda samman alla ingredienser i en stor skål.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel