Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 159

GBR (GI) / port: 1
Recept: 634 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 7%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min + 12 tim )
- Koka upp russin som hastigast i lite vatten. Häll av vattnet. Blanda i vinäger. Låt dra över natten.
- Strimla schalottenlök.
- Blanchera (lägg i kallt vatten och koka upp) haricots verts. Häll av vatten och kyl med kallt vatten. Blanda med russin, lök, örtsalt och olja.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)