Carina Brydlings pannkaka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Färska örtkryddor?

 

 

 

Kockskolan:

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Carina Brydlings pannkaka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 179

Kcal / portion: 695

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2778 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 11%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 388 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Färska örtkryddor? %

 

Kockskolan:

...

Skapat av
Carina Brydling

Tillagning (1 tim 30 min )

  1. Knäck ägg i bunke och rör i salt, socker och cirka 1/3 av mjölken. Rör ner mjöl och vispa smeten klumpfri.
  2. Vispa ner resten av mjölken tillsammans med kallpressad rapsolja. Låt stå och svälla i ca 1-2 timmar (gärna längre).
  3. Värm upp panna på hög värme och stek pannkakor i lite rapsolja.
  4. Gör en dressing genom att blanda finrivet skal och saft av citron med honung och rapsolja.
  5. Dela gulbetorna grovt och vänd ihop dem med smulad getost, lök och dressing.
  6. Lägg upp pannkakorna, salta och peppra samt toppa med sallad och färska örter.

Kockens kommentar

Lämpliga sallader/örter till garnering är t. ex. frissésallad, basilika, mangoldskott, timjan och/eller körvel.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem