Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 257

Kcal / portion: 947

GBR (GI) / port: 14
Recept: 3788 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 16%
Kolhydrater: 20%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%
Bladpersilja 10.0 blad 0%
Rapsolja neutral 1.0 dl 21%
...
![]()
Skapat av
Kocklandslaget
Tillagning (30 min )
- Hacka persilja. Krossa vitlök. Blanda ingredienserna till vitlöksoljan.
- Dela kycklingbröst i skivor. Grilla kycklingskivorna i grillpanna. Pensla med en del av vitlöksoljan, salta och peppra.
- Dela all paprika i fyra delar, tag bort kärnor och det vita. Skålla i vatten eller olja. Ta upp och lägg dem i en skål med isvatten och dra av skalen. Torka dem torra och rosta (stek i torr panna) dem på hög värme.
- Mojo rojo: Blötlägg bröd i vinäger. Pressa vitlök. Dela och kärna ur chili.
- Mixa brödet med 1/4 av paprikan, vitlök, kummin och äggula. Tillsätt olja i en tunn stråle medan du mixar.
- Servera: Lägg ett snitt i sidan på baguette. Pensla insidan med vitlöksolja och fyll dem med mojo rojo, den grillade kycklingen, den sotade paprikan och ruccola.