Citronsmakande korv- och linssoppa toppad med basilikakräm
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om linser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Citronsmakande korv- och linssoppa toppad med basilikakräm

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 134

Kcal / portion: 868

GBR (GI) / port: 2

Recept: 3471 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 9%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 647 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om linser > Äts ej

...

Skapat av
Kocklandslaget

Tillagning (45 min )

  1. Strimla falukorv grovt. Hacka lök. Tärna tomat och morot. Skiva svamp. Finstrimla purjolök.
  2. Skölj linserna väl. Fräs löken på medelvärme i rapsolja utan att bränna. Tillsätt linserna och rör runt.
  3. Häll därefter i champinjoner, tomater, lagerblad, timjan och buljong. Låt allt koka ihop i cirka 30 minuter på svag värme.
  4. Kräm: Mixa alla ingredienser i en matberedare.
  5. Tillsätt korv och citron till soppan. Sjud ytterligare 5 minuter. Vid servering blanda i purjolök och persilja.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem