Krämig rotsellerisoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas rotfrukter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Krämig rotsellerisoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 68

Kcal / portion: 479

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1916 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 5%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 703 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas rotfrukter > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala ingefära, vitlök, gul lök, rotselleri och morot. Skär ner alla grönsaker grovt.
  2. Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull. Lägg i ingefära, vitlök och gul lök. Fräs någon minut.
  3. Lägg i rotselleri och morot. Slå på vatten, grädde, vitvinsvinäger, grönsaksfond, tamarisoja, sambal oelek och salt.
  4. Koka på svag värme i 20 minuter. Mixa med mixerstav.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem