
Krämig rotsellerisoppa
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 68

Kcal / portion: 479

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1916 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 5%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Skala ingefära, vitlök, gul lök, rotselleri och morot. Skär ner alla grönsaker grovt.
- Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull. Lägg i ingefära, vitlök och gul lök. Fräs någon minut.
- Lägg i rotselleri och morot. Slå på vatten, grädde, vitvinsvinäger, grönsaksfond, tamarisoja, sambal oelek och salt.
- Koka på svag värme i 20 minuter. Mixa med mixerstav.