
Pannbiff med portabello
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 144

Kcal / portion: 300

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1201 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 10%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min + 30 min )
- Börja med tomatsåsen.
Mixa alla ingredienserna i en matberedare. - Tillaga tillbehör enligt separat recept.
Edamame & äppelsallad tar cirka 30 min. - Finhacka svampen. Stek svampen i torr panna utan matfett tills all vätska dunstat.
Lägg åt sidan. Sätt ugnen på 200°C. - Blanda färs, tomatsås och svamp noga.
Smaka av med salt och peppar.
Forma färsen till portionsbiffar. - Hetta upp stekpannan med lite olivolja och stek biffarna några minuter på var sida.
- Lägg över i ungsfast form och sätt in i ugnen i cirka 10 minuter.
Kockens kommentar
Sambal badjak är en stekt chilipasta likartad sambal oelek men med rökt smak av chili och lök. Pastan är ganska kryddstarkt het.