Pannbiff med portabello
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Sambal badjak }

0.5 

tsk

el. sambal oelek }

 

 

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pannbiff med portabello

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 144

Kcal / portion: 300

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1201 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 10%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 208 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sambal badjak } 0.5 tsk 0%

el. sambal oelek } 0%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min + 30 min )

  1. Börja med tomatsåsen.
    Mixa alla ingredienserna i en matberedare.

  2. Tillaga tillbehör enligt separat recept.
    Edamame & äppelsallad tar cirka 30 min.

  3. Finhacka svampen. Stek svampen i torr panna utan matfett tills all vätska dunstat.
    Lägg åt sidan. Sätt ugnen på 200°C.

  4. Blanda färs, tomatsås och svamp noga.
    Smaka av med salt och peppar.
    Forma färsen till portionsbiffar.

  5. Hetta upp stekpannan med lite olivolja och stek biffarna några minuter på var sida.

  6. Lägg över i ungsfast form och sätt in i ugnen i cirka 10 minuter.

Kockens kommentar

Sambal badjak är en stekt chilipasta likartad sambal oelek men med rökt smak av chili och lök. Pastan är ganska kryddstarkt het.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem