Hallonbrownies
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Stora bitar: 24

Kockskolan:

 

Om kladdkaka, brownie >

 

 

Om sockerkakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Hallonbrownies

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 380

Kcal / portion: 382

GBR (GI) / port: 12

Recept: 9174 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 16%

Kolhydrater: 53%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 101 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om kladdkaka, brownie > Äts ej

Om sockerkakor > Äts ej

...

Skapat av
Carina

Tillagning (45 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Smält smör. Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke.
  3. Häll i det smälta smöret och de torra ingredienserna i äggblandningen. Rör om till en jämn smet.
  4. Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna. Strö hallonen jämnt över smeten. Spar några till garnering.
  5. Grädda cirka 30 minuter. Prova med en sticka om den har blivit färdig. Den ska vara lite kladdig.
  6. Låt svalna. Sikta över florsocker. Skär i bitar. Garnera med hallon.

Kockens kommentar

Kladdkaka och brownies tillagas på sockerkakssmet utan bakpulver och med kakao och eller choklad. Kladdkaka vanligen med kakao och brownies oftast med choklad. Kladdkaka ofta i form av tårta eller i portionsform, brownies oftast bakad i form och skuren i rutor. Läs mer > Om kladdkaka, brownies.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem