
Asiatisk svamp- och kycklingsoppa
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 635

GBR (GI) / port: 2
Recept: 2542 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 5%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Så kokas höns, kyckling > Äts ej
Om nudlar > Äts ej
Om chilisåser > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (30 min )
- Skär champinjoner i klyftor. Strimla kyckling. Skär salladslök i mindre bitar. Hacka tomat.
- Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull. Lägg i champinjoner och kyckling. Salta lätt. Stek några minuter.
- Lägg i salladslök och tomat. Slå på vatten, kokosmjölk, sweet chili och sambal oelek. Lägg i risnudlar. Låt småputtra cirka 10 minuter.
- Grovhacka koriander och blanda i.