Broccolisoppa med feta och ägghalvor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Sambal oelekpasta }

1.0 

tsk

Olivolja till stekning

0.5 

dl

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Broccolisoppa med feta och ägghalvor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 95

Kcal / portion: 487

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1950 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 8%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 510 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sambal oelekpasta } 1.0 tsk 0%

Olivolja till stekning 0.5 dl 19%

Salt 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Hårdkoka ägg, 8-10 minuter. Kyl dem i kallt vatten. Skala och halvera.
  2. Skala och grovhacka rödlök och vitlök.
  3. Hetta upp olivoljan i en tjockbottnad kastrull. Fräs rödlök och vitlök tills de har mjuknat utan att bränna.
  4. Lägg i broccoli och slå på vatten och lantbuljongen. Låt sjuda 10 minuter.
  5. Häll i grädde och tillsätt sambal oelek. Mixa till en slät soppa med stavmixer. Salta.
  6. Servera med ägghalvor och fetaost.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem