Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 52

Kcal / portion: 293

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1759 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 2%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min )
- Skala och grovhacka vitlök och lök. Grovhacka tomaterna.
- Hetta upp olivoljan i en tjockbottnad kastrull. Fräs lök och vitlök någon minut utan att bränna.
- Lägg i tomater, timjan och sambal oelek. Stek ytterligare någon minut.
- Slå på vatten och lantbuljong. Låt sjuda cirka 20 minuter.
- Mixa med mixerstav och salta.
- Servera gärna med en bit parmesan och hackad basilika.