Rotfruktssoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Baguette, bagett

1.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rotfruktssoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 61

Kcal / portion: 258

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1031 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 1%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 426 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Baguette, bagett 1.0 styck 66%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala palsternacka och rotselleri. Skär i grova tärningar. Skala och grovhacka rödlök. Tärna tomater.
  2. Hetta upp olja i en tjockbottnad kastrull. Lägg i rödlök ock fräs en minut.
  3. Tillsätt palsternacka, rotselleri och tomater. Slå på vatten och fond. Småkoka 20 minuter.
  4. Finfördela med mixerstav eller i mixer. Salta och peppra. Rör i crème fraiche. Garnera med ruccola.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem