Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 61

Kcal / portion: 258

GBR (GI) / port: 5
Recept: 1031 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 1%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Skala palsternacka och rotselleri. Skär i grova tärningar. Skala och grovhacka rödlök. Tärna tomater.
- Hetta upp olja i en tjockbottnad kastrull. Lägg i rödlök ock fräs en minut.
- Tillsätt palsternacka, rotselleri och tomater. Slå på vatten och fond. Småkoka 20 minuter.
- Finfördela med mixerstav eller i mixer. Salta och peppra. Rör i crème fraiche. Garnera med ruccola.