Nötig senapssås till revbensspjäll
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 5

Om senapssåser >

 

 

Sås till ljust kött, fågel>

 

 

Sås till nöt, vilt, inälvor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Nötig senapssås till revbensspjäll

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 242

Kcal / portion: 288

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1440 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 15%

Kolhydrater: 27%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 119 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om senapssåser > Äts ej

Sås till ljust kött, fågel> Äts ej

Sås till nöt, vilt, inälvor > Äts ej

...

Skapat av
Carina Brydling

Tillagning (1 tim )

  1. Skala och pressa vitlök. Skala och finhacka lök. Skala och finriv ingefära.
  2. Lägg alla ingredienser utom olja och salt i en kastrull och gör ett hastigt uppkok. Låt blandningen kallna i kylskåp cirka 30 minuter.
  3. Lägg blandningen i en mixer. Mixa och droppa i rapsolja lite i taget. Smaka av med salt.

Kockens kommentar

Den här såsen passar perfekt till nystekta varma revbensspjäll. Tänk knaprigt nystekt fläsk, nötig rapsolja, sötsyrligt äpple, frisk ingefära och stark senap.

Passar till

Spare ribs -tunna revbensspjäll

Knaperstekta spjäll med sherryäpplen

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem